AKTUELNO

Pravljenje ribilovačke opreme vrhunskog kvlaiteta oduvek je bio izazov za mnoge, dok je ''GRIZZLY Sport'' na to uspešno odgovorio i od 1999. godine uspešno prizovodi ove proizvode.

Od samog nastanka nastoji se približavanje potrebama domaćih ribolovaca kako bi ribolovački proizvodi bili što zanimljivi svima, kako onima koji već imaju iskustva u bavljenju njime tako i onima koji tek počinju svoje ribolovačke avanture.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prepoznatljivost po kvalitetu i raznovrsnosti proizvoda je ono što pridobija poverenje kupaca širom Srbije i regiona. Tako su Autentičnost i kvalitet bili su ulaznica i za evropsko tržište.

Visoki standardi kvaliteta

Mnoge evropske kompanije i prodajni lanci ''GRIZZLY Sport'' dali svoje poverenje, što je rezultovalo tome da se danas plasiraju proizovi i na ovo tržište, ali i proizvodnja ribolovačke opreme za različite evropske brendove.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Visoki standardi su doprineli da i matična robna marka, brend ’’GRIZZLY Sport’’ u mnogome napreduje. Kao jedna od retkih firmi sa ovih prostora koja u proizvodnji koristi akrilne boje i lakove utiče na to da su u pitanju najkvalitetniji proizvodi u regionu i šire. Postavljanje i poštovanje ovih standarda je važno, ne samo zbog kvaliteta samih proizvoda već i radi očuvanja životne sredine. Upotreba jeftinijih nitro boja šteti okolini i samoj prirodi uopšte, a naša želja je da ribolovci uživaju u ovom hobiju, čuvajući sve blagodeti prirode.

Kvalitet plovka

Proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih akrilnih boja I premaza koje kupujemo od renomirane italijanske firme. Sve završne zaštite imaju veliki procenat zaštite od UV zračenja, pa plovci i pored ekstremnih uslova kojima su izloženi, zadrzavaju boju i sjaj.

Foto: Pixabay.com

Sam plovak se pravi od drveta balze koja nam preko posrednika stize iz Južne Amerike I od poliuretanske pene koja se nabavlja iz Italije.

Ribolovačka oprema u svetu

Zahvaljujući saradnji sa nekim od najvećih svetskih kompanija za ribolov, iz Italije i Francuske i izrađuje se ribolovačka oprema za ovo tržiste i pod tmaošnjom robnom markom. Zanimljivost je da, mnogi ribolovci iz Srbije kupuju upravo ove inostrane proizvode koji su izašli iz naših proizvodnih pogona.

U svom, sada već višedecenijskom poslovanju, uspeo da proizvede i izveze na strana tržišta više od 12.000.000 proizvoda. Neke od zemalja u kojima smo prisutni, pod našim iili drugim brendom, su: Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Hrvatska, Mađarska, Italija, Izrael, Portugal, Španija, Nemačka, Engleska, Francuska, Finska, Austrija, Švajcarska, itd.

#Plovak

#Ribolov

#ribolovac