AKTUELNO

Kako se obračaunati sa bahatim vozačem? Ostavite mu poruku koju će zapamtiti za ceo život. To se desilo jednom vlasniku mini kupera koji je zagradio makar tri automobila na parkingu.

Male automobile je najlakše parkirati, ali i to izgleda predstavlja izazov za neke. Tako je na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanula nesvakidašnja kritika upućena lošem vozaču...

Nakon što je mini kuperom zagradio bar tri automobila u jednoj garaži u Hvratskoj, vlasniku ovog automobila sa splitskom registracijom stigla je duhovita poruka. Najverovatnije je reč o nekom od vozača čiji je auto blokiran na parkingu, koji je odlučio da očita lekciju bahatom vozaču.

Ispod brisača mu je ostavio pakovanje kondoma i urenebesnu poruku.

- Molim te, nemoj se razmnožavati - piše na papiriću.

Foto: Facebook.com/PROMETNE ZGODE I NEZGODE

Ovaj post naišao je na burnu reakciju na mrežama, nekoliko hiljada ljudi se složilo sa autorom poruke, a mnogi su komentarisali i da su se često našli u sličnoj situacoiji, te da im je krivo što se nisu setili da i sami ostave ovakav komentar...

"Bravo", "Predobro", "Genijalno", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je mnoge nasmejala, a bilo je i onih koji su konstatovali da takvo ponašanje ima veze i sa odabirom automobila.

"Čim vozi minija, ne treba dodatno analizirati", napisao je jedan korisnik mreže.

#Hrvatska

#Parking

#Poruka