AKTUELNO

Svadba o kojoj se priča, a sve zbog usluge koju su mladenci zatražili od gostiju.

Viđali smo i muzičare koji "vise sa lustera" na venčanjima, nepristojno obučene goste, svađe između mlade i svekrve, čuli smo i da mladenci nekad gostima odrede koliko novca da daju za poklon, ali ovo još nismo!

Svadba o kojoj se priča na Redditu, zahvaljujući ispovesti jedne od gošći koja joj je prisustvovala, izazvala je šok kod svih koji su ovu priču čuli.

Foto: Unsplash.com

- Mlada i mladoženja su novac potrošili na salu koja je bila veoma skupa, a mlada je takođe želela dizajniranu haljinu, pa su tako ostali bez novca za dodatno osoblje - napisala je ova žena.

Venčanje je bilo predivno, sve dok gosti nisu počeli da traže još hrane, jer porcije koju su dobili su bile poput onih za decu.

- Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, naravno, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni - piše ona.

Ali to nije sve jer najšokantniji podatak tek sledi – ona i devetoro drugih gostiju od mladenaca su dobili zadatak da operu sudove posle slavlja!

Foto: Pixabay.com

Sasvim razumljivo, ljudi su šokirani ovom pričom i jednostavno ne mogu da poveruju da su mladenci od gostiju tražili takvu uslugu.

- Ne znam kako im nije bilo glupo da to traže od gostiju - komentar je jedne žene, dok je druga dodala da nikada ne bi pristala na tako nešto, po cenu da se mladenci naljute.

Žena koje je bila gošća na ovoj svadbi otkrila je i da su se mladenci razveli posle tri godine braka, zbog finansijskih problema i dugova.

#svadba