AKTUELNO

Seks saveti švedske autorke aplikacije za "bolju akciju" do suza nasmejali voditelje u Jutarnjem programu!

Asa Bav je stručnjak za seks i ima veoma uspešnu aplikaciju na kojoj deli savete za bolju akciju u krevetu. Rođena Šveđanka živi u Londonu, a voditelje britanskog Jutarnjeg programa je nasmejala do suza objašnjavajući kako pojačati libido!

"Najpre je važno da organizujete svoj seksualni život. Pa čak i ako imate fioku pored kreveta, da znate šta se tu nalazi od lubrikanata, donjeg veša ili igračaka. Važna je i temperatura u sobi, kao i uslovi osvetljenja, sve mora da bude spremno", rekla je ona.

"Kada sam prvi put čula da ljudi zakazuju seks sa partnerima, bila sam baš iznenađena, to nimalo nije seksi ali zapravo bi trebalo da se organizujemo oko stvari koje su nam bitne. Za njih bi trebalo izdvojiti vreme, razgovarati, planirati ih, i popričati čak i sa decom i prijateljima", rekla je ona, a voditelji pocrveneli.

Kao najvažnije, Asa ističe "joni sunčanje", odnosno direktno izlaganje genitalija sunčevoj svetlosti.

"Mi u Švedskoj stalno idemo po saunama, često smo bez odeće i nemamo inhibicije po ovakvom pitanju. Naravno, budite veoma oprezni jer je intimna regija veoma osetljiva, ali čak i pet sekundi na suncu će biti blagotvorno", rekla je ona.

"Ovo mogu da rade i muškarci i žene, ne morate da izlazite napolje i da vas svi gledaju, nađite sunčano mesto u stanu i lezite i malo se osunčajte dole" rekla je ona.

Voditelj Fil rekao je voditeljki Holi da će sigurno znati šta radi, ako joj se ne javlja na telefon, zbog čega su opet počeli da se kikoću.

#Seks