AKTUELNO

Pismo koje je mladić ostavio devojci zapalilo TikTok!

Fudbalsko prvenstvo EURO 2020 je počelo, i muškarci širom sveta "zalepili" su se za ekrane prateći fudbalske utakmice.

Kako i ne bi, svi su se uželeli fudbala, a EURO 2020 do sada je doneo neočekivane trenutke, preokrete, čak i bizarne povrede, o svemu tome možete čitati na našem EURO 2020 specijalu. A pročitajte i pismo koje je jedna devojka dobila od svog dečka u kom je, tačku po tačku, naveo šta sve ne sme da radi dok on gleda fudbal!

- Nemoguće da sam jedina koja je dobila ovakvo pismo od dečka - napisala je Džordžija Holms na TikToku, a potom prikazala sadržaj mejla koji je dobila od dečka Džoela Smita.

- Zdravo Džordžija, pišem ti ovaj mejl kako bismo utvrdili pravila tokom fudbalskog prvenstva.

Tokom svih utakmica Engleske koje idu uživo, neće biti telefonskih interakcija osim ako te ja ne pozovem da ti kažem POBEĐUJEMO.

Provodiću više vremena u pabu, i zahtevam da mi ne šalješ poruke 'kad dolaziš kući' ili 'koliko još ostaješ'.

Ne piši poruke i ne zovi tokom utakmica, osim ako je poluvreme ili prekid, pošto će moja potpuna pažnja biti usmerena na događaje na terenu. Zovi samo ako je neki hitan slučaj.

U zavisnosti od toga kako idu rezultati, nemoj da se nerviraš ako mi se raspoloženje menja, jer to nema veze sa tobom - glase prvih nekoliko pravila.

- Shvati da ću tokom konkretnih utakmica, recimo Engleska - Škotska, biti pijan k'o du*e - glasi sledeće!

- Vraćaću ti se nakon utakmica, najverovatnije i dalje pijan, i pisaću ti samo kada je poluvreme ili prekid. Neće biti apsolutno nikakvog kontakta tokom penala, ako do njih dođe - naveo je Džoel.

- Zapamti da te volim i da si ti i dalje moj glavni prioritet, čak i tokom prvenstva - probao je on da završi romantično.

- Ma, je*i se, Džoele! Morala sam da se nasmejem - napisala je devojka u klipu koji ima skoro 400.000 pregleda.

Pogledajte!

Video: TikTok/@georgiaholmes.x

#EURO 2020