AKTUELNO

Snimak žene koja u jeku svađe glavom udara od izlog radnje sa mobilnim telefonima, pre nego što je proletela i upala u prodavnicu preko noći je postao viralni HIT.

O ovom snimku trenutno svi pričaju, iako baš i ne znamo puno informacija o ovoj ljubavnoj svađi osim da bi gospođa bila jako dobar ragbista, ako ništa drugo, samo bez udaranja u stakleni izlog.

Interesantno je da je snimak nastao u martu prošle godine. Znači pre više od godinu dana kada je pola sveta bilo fokusirano na pandemiju i zaključavanje. Za razliku od miliona ljudi zaljubljeni par izgleda imao je mnogo veće probleme, nego što je korona.

Tako su sigurnosne kamere jedne radnje, za sad se ne zna da li je u pitanju Velika Britanija ili kako kažu neki komentari Bugarska zabeležile svađu zaljubljenog para koja je završila sa razbijenim izlogom, devojkom koja je sa rancem upala u radnju i mladićem koji je zbog razjarene "ljubavi" odšetao mirno kao da se upravo ništa nije dogodilo.

Osim spoljne kamere unutar objekta bila je još jedna koja je prikazala kao je izgledao upad besne, ali po svemu sudeći i "nagasirane" devojke koja je popila malo više, kada je krenula od besa da udara glavom od stakleni izlog.

Interesantno je da je žena ostala u šoku, kada je upala u radnju i uprkos verovatno popijenoj čašici više shvatila šta je napravila pa je ekspresno zbrisala sa mesta događaja, kao i njen momak.

Epilog priče ne znamo da li je žena odgovarala kada je došla sebi pa platila razbijeni izlog i šta je odbegli mladić rekao na sve ovo. Do tad ostao je video koji narod masovno šeruje.

#Svađa

#hit

#snimak