AKTUELNO

Direktor CEBEF-a i potpredsednik odbora FEST-a Damir Handanović rekao je da je za predstojeći FEST koji će trajati od 7. do 16. maja prodato više od 2.000 ulaznica.

Naglašava da ovo izdanje festivala usled pandemije koronavirusa neće biti tako impozantno kao prethodne godine kada je na zatvaranju nastupio Džon Malkovič, ali da je program veoma dostojanstven.

Kako je rekao FEST će biti održan na četiri lokacije - Galerija Belgrade, Dom Omladine, Kombank dvorana i Sava centar i dodao da građani na sajtu CEBEF-a mogu videti sve informacije o programu kao i o lokacijama festivala.

On je istakao da je u ovim teškim vremena ipak organizovan FEST zahvalivši se svima koji su u njegovoj organizaciji ulestvovali,, a posebnu zahvalnost je izrazio predsedniku Vučiću koji je svoje lične kontakte i svoj ugled u svetu iskoristio da imamo vakcine, da ljudi mogu da se vakcinišu, i da dođu na manifestacije koje organizuje Grad Beograd.

- Pozivam sve ljude da se vakcinišu i da dođu da uživaju u FEST-u – naglasio je Handanović za Pink.

Kako dodaje, CEBEF priprema i ostale programe, a da su to audio-vizuelni projekti.

- Ono što nam dolazi je BEMUS, pa ide Beogradska zima, mi se sada već pripremamo za to – rekao je on za Pink.

Ističe i da CEBEF ’’nije spavao tokom pandemije’’ i podsetio da je održano više online koncerata, gde su građani mogli da uživaju.

Napominje da se ulaznice za predstojeći FEST mogu kupiti onlajn na sajtu tickets.rs i na prodajnim mestima tickets.rs

#Fest