AKTUELNO

Ana već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove je njena, jer je kasnije završila i farmaciju.

Svima poznata tiktokerka iz Kragujevca, Ana Milanović (45) zapalila je Srbiju izazovnim klipovima koje snima u svojoj apoteci. Njen sadržaj bazira se na pevanju i plesanju u medicinskoj uniformi uz pesme o lekovima.

Osim zabave, Ana je imala i druge motive za svoje aktivnosti na Tiktoku. Kako saznaju mediji, ona se opkladila sa jednim korisnikom ove društvene mreže i tvrdila da može da skupi više pratilaca od njega.

Foto: TikTok-Printscreen/ anamilanovic23

- Ne želi to mnogo da komentarišem i da otkrivam o kome se radi, ali bilo je opklade sa jednim tiktokerom koji se hvalio kako ima mnogo pratilaca. Lepo sam mu rekla da mogu da ih skupim više, kaže ova apotekarka.

Nju prati gotovo pedeset hiljada ljudi. Zaintrigirala je mnoge, a seksi uniforma privukla je i pažnju medija.

- Sada je sve postalo baš stresno i sve je ovo jedan veliki pritisak. Nije isto kada snimam samo za Tiktok i sada kada su mediji oko mene. Ja želim da nastavim da snimam, ali su sada moji roditelji protiv toga, dok me prijatelji podržavaju - objasnila je sagovornica.

Ističe da je pored izazova da se stekne što veći broj pratilaca, želela da se zabavi u ovo, kako kaže, teško vreme. Da podsetimo, pored atraktivnog izgleda i apoteke čija je ponosna vlasnica, Ana ima i posao u Univerzitetskom kliničkom centru, gde se kao medicinska sestra svakodnevno hvata u koštac sa korona virusom. Kaže da voli da snima klipove, ali ne i da čita komentare.

Foto: TikTok-Printscreen/ anamilanovic23

- Uglavnom su pozitivni, ali ima i onih drugih. Ljudi nikada ne opraštaju uspeh i uvek će da nađu povod za uvrede i zamerke, ali ja se na to neobazirem - rekla je. Bez obzira na dileme, Ana je još uvek redovna na Tiktoku. Kaže da je obozavaoce imala i pre medijske pažnje, a sada ih je još više posle brojnih intervjua i gostovanja.

#Ana Milanović

#apotekarka