AKTUELNO

Džesika iz Ohaja kupila je pre 5 godina na rasprodaji teg za papir u obliku srca, a kada je napokon saznala šta je to u stvari, zaprepastila se.

Džesika Roberts iz Velingtona u Ohaju, koja ne propušta priliku da nabavi polovne stvari po niskoj ceni, shvatila je da je teg za papir u obliku srca koji je pre pet godina kupila na rasprodaji starih stvari za 1,30 dolara, zapravo urna sa pepelom preminule osobe.

- Sedela sam i gledala šta se nudi na Amazonu i ugledala isti takav teg za papir koji je neko prodavao za 30 dolara. Uvećala sam sliku i saznala da je to urna za čuvanje manje količine ljudskog ili životinjskog pepela - napisala je na društvenoj mreži Džesika Roberts.

Nije znala šta da radi.

- Da li da je otvorim? Ili da je bacim? Ako sam išta naučila iz horror filmova onda je to da zbog takvih stvari mogu da te proganjaju duhovi - kaže ona.

Foto: Facebook.com/Jessica Roberts

Sledećeg jutra je smogla hrabrosti da otvori kutiju. Videvši da se u njoj zaista nalazi pepeo, čvrsto je rešila da nađe vlasnika.

Kako je izjavila za “Velington kronikl telegram”, odlučila je da vrati urnu na vreme za Božić, a ako ne uspe, onda će je čuvati kao da je reč o ostacima člana porodice. Na kraju se pravi vlasnik stvarno pojavio i sve se dobro završilo.

#Zanimljivosti

#urna