AKTUELNO

Da li je epidemija koronavirusa bila samo uvod u ono što nas tek čeka? Da li ćemo imati uopšte pauzu u borbi sa novim pošastima na planeti? Na kraju krajeva, da li je u Bibliji zaista sve zapisano oko onoga što nam se dešavalo i što će se tek desiti?

Poznati istraživač i teoretičar Biblije Ričard Šo u svom poslednjem dokumentarcu pred smrt, pod nazivom “Kodovi Tora: Kraj mraka” preneo je misli jevrejskog proroka i fizičara Matitjahua Glejzersona zvanog Rabin koji kaže da nam 2021. i godine posle nje ništa dobro neće doneti.

Glejzerson tvrdi da se poslednjih decenija života uspešno bavi razbijanjem tajnih kodova i pisama u Bibliji. Zahvaljujući njima na vreme je upozorio na 11. septembar u SAD, pojavu razornih zemljotresa i cunamija u Japanu i na Tajlandu, kao i na iransko rušenje ukrajinskog aviona.

Rabin je prošle godine upozorio narod putem svog JuTjub kanala da svetu uskoro preti ozbiljna pandemija koja će zaseniti i špansku groznicu. Nije znao kako da je nazove ali je u tajnim kodovima Biblije video “puno smrti i patnje čovečanstva“.

Njegovi fanovi to su početkom godine protumačili kao početak Trećeg svetskog rata, verovatno na Bliskom istoku gde je oduvek “kuvalo”, ali svi su se prevarili. Biblija je mislila na koronavirus.

“Kodovi i matematički proračuni tačno su pokazali na 2020. godinu. U njima se videlo i da će Donald Tramp izgubiti izbore o čemu sam govorio još tokom leta. Kompjuterski algoritam pomoću kojeg dešifrujem kodove i moja svakodnevna čitanja Biblije i knjiga o Mojsiju nalažu mi da kažem da će Iran vrlo brzo obelodaniti postojanje nuklearnog oružja. Lepo piše Iran – 5780 što je u hebrejskom kalendaru vaša 2020. godina. Kodovi su predvideli i koronavirus”, kaže na početku Rabin Glejzerson.

Sada, kada smo svi upoznati sa razornim moćima COVID-19 i ubrzanim pokušajima da se svet što pre putem leka ili vakcine sačuva, Rabin ima novu poruku.

“Kodovi pokazuju i neku katastrofu na Zemlji za 2021. godinu, ali i pojavu novog, još goreg virusa od ovog sad. Sve piše i u knjizi o Levitikusu. Po kodovima bih rekao da je 2026. godina ta kada će narod po svetu ponovo da se bori sa virusom koji će biti neuporedivo moćniji od COVID-19. Prestaćemo da brojimo mrtve. Nastaće opšti haos i biće nemiri. Niko neće biti spreman da ponovo prolazi kroz sve ovo, na još teži, fatalniji način. Nadam se da se varam, ali sumnjam. Jedino postoji mala šansa da je 2027. a ne 2026. godina”, kaže Rabin u jednom od poslednjih video snimaka.

On kaže da bi laboratorije i medicinske ustanove kada se okonča epidemija koronavirusa morale da budu u stanju pripravnosti za ono što nas tek čeka za nekoliko godina.

“Ovi kodovi ne greše. Ne želim da plašim ljude, samo prenosim ono što vidim i dešifrujem. I Biblija je najavila za ovaj period novi dolazak Mesije na Zemlju, tako da se mnogo toga poklapa”, istakao je Rabin.

#Biblija

#koronavirus