AKTUELNO

Najnovija epizoda Night City Wire serijala posvećenog nadolazećoj igri studija CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, održana je nedavno i donela je pregršt novih informacija.

Novi detalji namenjeni su prvenstveno igračima koji su se pitali kakvi će automobili biti dostupni za vožnju, kao koliko će daleko moći da se ide sa kastomizacijom. Ipak se radi o 2077. godini!

Prvo idu automobili. U Cyberpunk 2077 će biti dostupni izuzetno mnogo vozila, a sada smo imali prilike da saznamo još detalja o njima i da vidimo u kakvom formatu dolaze. U trejleru koji možete pogledati ispod prikazana su samo neka vozila koja će sa sobom doneti jedinstveno iskustvo vožnje i naravno poseban izgled, piše Play!Zine.

Automobili su podeljeni na one u nižoj klasi, veća vozila i čist luksuz, a osim toga automobili će se razlikovati i po brzini i količini oklopa koji imaju. Sportska vozila će biti izuzetno brza, ali će manjkati sa oklopom, dok će balans jednog i drugog imati "hajper" vozila. Ogromna pažnja je posvećena detaljima i iskustvu, što se i može videti u videu.

Kijanu Rivs, koji će nam praviti društvo unutar igre kao Džoni Silverhend, a i njegov brend motocikala će tu biti prisutan, što je prikazano u zasebnom videu, koga ne treba propustiti.

Što se tiče stilova unutar igre, priča je nešto drugačija od ove iznad sa vozilima. Ovde je dostupno 4 stila: Kič, Neokič, Entropizam, i Neomilitarizam. Svaki stil je detaljno kreiran i igrači će moći da biraju stilove u zavisnosti od ukusa i statusa koji žele da prikažu društvu.

Svaki stil će biti prisutan kod NPC karaktera, što će ujedno pomoći da lako prepoznate da li je neko zvezda na sceni, ili pripada nižem stupnju građanstva.

Cyberpunk 2077 stiže 19. novembra na PC, PS4 i Xbox One, i iskreno jedva čekamo da se provozamo neonskim ulicama (i to u stilu!).

#Cyberpunk 2077

#Kijanu Rivs

#igrica