AKTUELNO

U svim knjižarama "Delfi" i "Laguninim" klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade.

Radionice, druženja sa piscima, promocije knjiga, pozorišne predstave, popusti na izdanja za mališane čine Dečje dane kulture koji počinju danas i trajaće do 23. aprila sa ciljem da se deci približe knjiga i čitanje.

U svim knjižarama "Delfi" i "Laguninim" klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade, dok će u knjižari u SKC-u biti organizovan raznovrstan program.

Popusti na "Lagunina" izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25 odsto, za dve 30 odsto, za tri 35 odsto, a za četiri i više knjiga za decu 40 odsto. Isti popusti važiće i na izabrane "Disney" i "Littlest Pet Shop" knjige.

Foto: undefined

Kako u "Dečjim danima kulture" učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20 odsto. Posetioce u knjižarama "Delfi" očekuju popusti od 15 odsto na LEGO i do 20 odsto na ostale "Dexy Co" igračke, kao i dečji gift program drugih dobavljača.

Tribina pod nazivom "Mala laguna za roditelje i vaspitače" biće održana danas u podne u knjižari "Delfi" u SKC-u, a na njoj će učestvovati Nataša Labović, predsednica Udruženja logopeda Srbije, Robert Takarič, pedagog i pisac, i Zoran Penevski, urednik u "Laguni".

Učesnici će pokušati da ukažu na značaj i važnost čitanja kod dece, mimo obavezne literature u školi, jer se time daje nemerljiv doprinost vaspitavanju i obrazovanju najmlađih čitalaca.

#Beograd

#Dečji dani kulture

#deca

'