AKTUELNO

Vedar duh ga nije napustio!

Glumac Vlasta Velisavljević, koji je danas napunio 94 godine, kaže da ne izlazi iz stana nakon što je koronavirus stigao i u Srbiju. Govori i da mu ništa ne fali zahvaljujući dobrim ljudima. U razgovoru sa novinarima, glumac je otkrio kako ne planira da proslavi svoj rođendan.

Foto: Tanjug

Koliko godina sam sada napunio, 94 ili 95? Ja mislim da sam napunio 94 i da sam sada uzeo 95. Eto, umesto da budem dobar đak i matematičar, ja sam otišao u glumce. Ne slavim uopšte svoje rođendane. U stvari, pamtim samo jednu proslavu, da tako kažem. Bio sam na setu filma u Azerbejdžanu i tačno u ponoć su se pogasila sva svetla. Sve koleginice su mi prišle i čestitale rođendan i to je bio jedini put da sam ga slavio - rekao je Vlasta.

Velisavljević je zatim pričao i o tome kako izgledaju njegovi dani u izolaciji.

Odaću vam jednu tajnu. Ima tako nekih dana kada ne mogu da budem u kući. Tada odem do svog automobila koji je parkiran u dvorištu, pa sednem u njega. Stavim masku i upalim motor i napravim krug po Dorćolu. Ponekad odem do apoteke ili do supermarketa i kupim nešto da iznenadim suprugu - našalio se Vlasta, pa dodao:

Foto: Tanjug

Ovde gde živim imam divnog poštara Dejana, koji nas je snabdevao svim potrebnim namirnicama. On je 20 godina naš poštar i osetio je potrebu da nam se nađe. Uveče bismo mu dali spisak stvari koje su nam neophodne, a on bi nam ujutru ostavljao to ispred vrata. Verujem da je mnogim komšijama tako pomagao jer je dobra i široka duša. Sva sreća da svi imamo telefone, pa se često čujem sa kolegama. Oni me stalno zovu, vode računa o meni, a poneki put me i zavitlavaju. Ma to su mangupi i vole da se šale sa mnom, pa me pitaju da li redovno uzimam lekove, da li kašljem, kijam - izjavio je Vlasta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. K.

#Rođendan

#Vlasta Velisavljević