AKTUELNO

Astrolozi najavljuju da će se 7. aprila na nebu pojaviti Ružičasti Pun Mesec u Vagi - redak spektakl koji sa sobom donosi mnoge promene, hteli mi da ih prihvatimo ili ne, piše Refinery29.

Naziv roze Mesec odnosi se na pun mesec koji se pojavljuje u aprilu i malo je zavaravajuć jer on neće biti zaista roze, već bledo narandžaste boje. Svoj naziv, roze Mesec je dobio zbog biljke floks, koja cveta u ovom mesecu, i njeni cvetovi su roze boje. Ova biljka ujedno označava i nov početak.

Pun Mesec ima veliki uticaj na naš život i to veći nego što možemo da zamislimo.

- Ovaj pun mesec se pojavljuje u znaku Vage i „to je drugi, uzastopni pun Mesec u znaku Vage koji se događa u sezoni Ovna - objašnjava Gabriela Herstik, tarot majstorka i autorka knjige „Unutrašnja veštica: Moderni vodič za drevni zanat“.

Kako god, svaki pun Mesec je sam po sebi poseban.

- Pun Mesec predstavlja energetski vrhunac meseca, kada naša intuicija dostiže najviši nivo te ćemo dobiti priliku da osetimo neverovatni magiju Meseca koja će čudesno  delovati na sve horoskopske znake. Energija punog Meseca u Vagi donosi romantičan ljubavni preokret. Vladajuća planeta Vage je Venera, planeta ljubavi i lepote, koja između ostalog govori koliko smo spremni za saradnju, dogovore, zadovoljstvo i pravdu - kaže Herstik.

Pun mesec ima i druga značenja

- Pun Mesec predstavlja kraj ciklusa, a njegova snaga je posebno izražena tokom punog meseca u Vagi. Tako da očekujete neočekivano, posebno promene u načinu ophođenja i komunikacije sa drugima - ističe Gabriela.

Budući da je ružičasti Mesec u romantičnom znaku Vage, tokom ovog dana mnogi će osećati zadovoljstvo.

- Ako želite da dublje zaronite u ovu energiju punog Meseca, moj predlog je da se prepustite uživanju. Ovo je idealno vreme da sebi priuštite kupku sa Epsom solju (Gorka so) i svećama. Pravo je vreme za opustite u seksu i prepustite orgazmima. Takođe možete da plešete ili da sebi napišete ljubavno pismo. Vaga je romantična i želi da stupimo u kontakt sa našim srcem tako da možemo da iskoristimo ovaj puni mesec da upravo to i učinimo - zaključuje stručnjak za tarot.

#Mesec

#Uticaj

'