AKTUELNO

JP „Gradske pijace“ saopštile su da će od sutra, 23. marta, pored pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“, rad prekinuti i robna pijaca Otvoreni tržni centar „Novi Beograd“.

Taj režim će važiti dok je na teritoriji Srbije proglašeno vandredno stanje prouzrokovano epidemijom korona virusa. Supermarket koji se nalazi u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ radiće svakog dana od osam do 15 časova.

Sve ostale pijace koje su na otvorenom prostoru, i u sistemu su JP „Gradskih pijaca“, u toku vanrednog stanja radiće po izmenjenom režimu, odnosno tri dana u sedmici - četvrtak, petak i subota od osam do 15 časova, počev od sutra, 23. marta.

Parking prostori i garaže u sklopu pijaca koje će nastaviti svoj rad, radiće takođe po izmenjenom režimu, odnosno u skladu sa radom pijaca, tri dana u sedmici - četvrtak, petak i subota u od osam do 15 časova, počev od sutra, 23. marta. 

Parking na pijaci Zemun radiće svaki dan od šest do 16 časova. Gradske pijace još jednom apeluju na sve građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Srbije radi suzbijanja širenja virusa korona. 

Kako se navodi, o svim eventualnim izmenama JKP „Grdaske pijace“ javnost će blagovremeno obavestiti.

#Pijaca

#zatvaranje

'