AKTUELNO

Popularni hrvatski bend “Elemental” će, na radost brojnih fanova, održati dugo očekivani samostalni koncert 6. maja u Domu omladine.

Muzika “Elementala” je za 19 godina, na sedam albuma doživela mnogo transformacija. U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija je baza u rep muzici, mogu se naći različiti žanrovi. Pozajmljujući od svakog ono u čemu su se najviše prepoznali obogaćivali su sopstveni muzički stil.

Kompletni su autori svih pesama i trude se da društveno angažovanim tekstovima ukazuju na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem.

- Mi smo bend koji pleše na granici nemogućeg i to čini uspešno. Ne osećam da sam bilo kojom pesmom ili albumom izdala ono u što verujem da kreacija mora biti slobodna i da moramo biti ono što jesmo, autentični i stajati iza svojih reči i muzike” rekla je harizmatična Mirela Priselac – Remi.

Bend "Elemental"  se dokazao kao jedan najboljih koncertnih bendova, koji ima blizak odnos i odličnu komunikaciju sa publikom.

Poslednji album "Tijelo", koji su izdali prošle godine, povodom 18 godina rada, označava prekretnicu u njihovom radu i to je prvo izdanje "Elementala" za sopstveni label "383 Records", ali i prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama.

Pored pesama sa novog albuma, koje su već postale hitovi, "Goli i bosi", "Sve je moje tuđe", "U duši smo junaci", "Hej Slaveni", publika u Beogradu će uživati i u već dobro poznatim pesmama "Malena", "Napokon", "Iz dana u dan", "Prokleta ljubav"...

Prodaja ulaznica počela je 6. marta.

#Bend

#Elemental

#koncert

'