AKTUELNO

Vidovanjaci u Srbiji služe se svakakvim metodama ne bi li “pomogli” napaćenim ljudima koji im se obrate, a pre svega da bi napunili svoje novčanike.

Neki od njih imaju nesvakidašnje i posve neprostojne “mere” te je tako jedan muškarac koji se predstavlja kao Triša vidovnjak, jednoj Srpkinji pokušao da skine magiju ni manje a ni više nego seksom.

Na ovaj način zapisana je najodvratnija vidovnjačka prevara, a žena koja je ovom vidovnjaku “platila” i svojim telom, sada upozorava druge da se ne upecaju jer joj je na ovaj način uništen život.

Mlada žena se,  naime, zbog porodičnih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time od svog života napravila pakao. U svojoj ispovesti ona tvrdi da je samozvani vidovnjak seksualno zlostavljao, da joj je uništio brak i porodicu i da danas jedva hoda. Ona moli nekoga da vidovnjaka spreči u onome što radi.

Ova žena svoju je ispovest iznela na sajtu za prevarene žrtve vidovnjaka. Ona kaže da joj je život uništio mag iz okoline Beograda, čije je ime i navela.

-  Zoran T, najveći je prevarant u Srbiji, zvani Triša vidovnjak. Radi preko fotografije, putem hipnoze, prisiljavao me je u besvesnom stanju da se skinem, stavio mi je polni organ u usta i u anus. Dodirivao mi je grudi, dok su moj muž i moj sin sedeli ispred kuće, jer nas je pojedinačo uvodio u sobu… – napisla je ova lakoverna žena na jednom od sajtova za prevare. Ona kaže da dugo vremena to nije mogla nikome da ispriča, da se poveri, jer se stidela svega što se desilo.

- Ostali smo bez para, ne mogu da hodam ni da se krećem ulicom, unišio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je naneo mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje telo. Radim nekontrolisane radnje. Porodicu je uništio i ne znamo šta nam se događa – svedoči ova žena ubeđena da mag i dalje na nju utiče i da je glavni krivac za njeno stanje.

Upozorava sve druge da je reč o vidovnjaku koji se reklamira kao čovek koji može da predviđa i skida magiju čak i putem fotografija.

Upozorava sve druge da je reč o vidovnjaku koji se reklamira kao čovek koji može da predviđa i skida magiju čak i putem fotografija.

- Verujem da će bogu platiti jednog dana za sva svoja zla, a nadam se da će i policiji - kaže očajna žena.

Vidovnjak koji je ovoj ženi magiju skidao seksom, ipak nije jedini koji je na ovaj način zlostavljao naivne. Pre šest godina u okolini Valjeva lažni vidovnjak je završio na sudu jer je tvrdio da otklanja čini kupanjem klijentkinja u “čarobnoj vodi”.

Klijentkinje je nage sam kupao u lavoru, a jednoj je rekao da je njena magija toliko teška da mora da je preuzme na sebe i to seksom sa njom. Žena je pristala i na to, da bi potom za tri tretmana, uključujući i seks, platila vidovnjaku 500 evra i dala mu i zlatni lančić.

#Crna magija

#Magija

'