AKTUELNO

Svaki koncert u izvođenju POP’s Orchestre je novo muzičko putovanje kroz svet roka, bluza, džeza, popa, opere, jer je enciklopedija hitova nepresušan izvor inspiracije za maestra Fedora Vrtačnika i muzičare Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadski Big Bend.

Od prvog koncerta projekat Rock opera je pobrao sve pohvale javnosti i publike. Iz tog razloga organizatori su odlučili da publici daju priliku da učestvuje u kreiranju programa i da odabere jednog od solista koji će nastupiti 28. novembra na koncertu u Sava Centru. Svi koji žele da vide omiljenog umetnika ili umetnicu u ulozi soliste u spektaklu Rock Opera svoje predloge mogu da pošalju do 1. novembra u inbox facebook strane Rock Opere https://www.facebook.com/rockoperasrb/?ref=br_rs

Organizatori će se potruditi da obezbede učešće odabranog umetnika ili umetnice i pripreme aranžman za pesmu koja najviše odgovara pevačkim afinitetima. Još uvek se vrši odabir pesama i solista koji će se priključiti projektu, jer je Rock Opera svakako veliki izazov, a ujedno i užitak kako za muzičare, tako i za publiku.

Ulaznice za koncert Rock Opere, koji će biti održan 28. novembra, mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na blagajni Sava Centra po cenama od 2.000 do 2.600 dinara zavisno od pozicije mesta u sali.

Foto: Dunja Dopšaj

#Rok

#opera

'