AKTUELNO

Legenda pop muzike i najveća zvezda Balkana Zdravko Čolić najavljuje spektakularni koncert 29. novembra u beogradskoj Štark areni.

Jednu od najvećih koncertnih sala upravo je 2005. otvorio miljenik publike od Vardara pa do Triglava ali i fanova širom Evrope i sveta i to sa dva rasprodata koncerta. Popularni Čola vraća se peti put na isto mesto da sa jednakim žarom osvoji srca beogradske publike.

On će u Areni nastaviti uspešnu turneju „Ono malo sreće“, nazvanu po svom istoimenom 15. studijskom albumu. Zvezda pop scene prirediće kao i uvek do sada veličanstveno veče za pamćenje.

Foto: Promo.

Sa ogromnom energijom koja ga pokreće decenijama unazad izaći će pred svoju publiku i otpevati najveće hitove iz svoje bogate karijere uz koje su odrastale generacije unazad.

Još jednom će pokazati zašto je miljenik publike već više od 50 godina. Pevač koji je žario i palio jugoslovenskom scenom održao je koncerte na svim najvećim koncertnim mestima. Samo u poslednje dve decenije napravio je niz koncerata u Beogradu o kojima se i dan- danas priča.

Foto: Promo.

Posle dva nezaboravna spektakla na Marakani (2001. i 2007), fenomenalnog koncerta na Ušću (2011), i četiri rasprodate Arene (2005. i 2014) ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali.

Nakon 5 godina nestrpljivog iščekivanja Čola je ponovo u Areni gde će otpevati svoje najveće hitove od prvog “Sinoć nisi bila tu”, snimljenog davne 1972. godine, preko “Ti si mi u krvi”, “Produži dalje”, “Ružice moja Ruška”, “Ti živiš u Oblacima mala”... do hitova “Tebe čuvam za kraj” i “Ničeg nije bilo između nas” sa aktuelnog albuma “Ono malo sreće”.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs u sledećim kategorijama:

Foto: Promo.

Parter – 1 700.00 – 1 900.00 RSD

Tribine – 2 700.00 – 2 900.00 RSD

Fan pit – 3 500 RSD

#Zdravko Čolić

#koncert

'