AKTUELNO

Prvog avgusta ćemo na nebu imati zagrljaj Sunca i Meseca, ovaj astronomski događaj daje nam sliku Mladog Meseca, koji uvek donosi neke nove prilike.

Crni Super Mesec je jednostavno drugi Mladi mesec u mesec dana. Sada, se sigurno pitate kako je to crni Super Mesec, ako je 1. avgust. Pa, taj nebeski događaj ćemo osetiti već danas, 31.jula.

Kao i svaki Mladi Mesec ovaj crni Super Mesec će uticati i na plimu, ali i na nas, kroz mnoge vibracije. Ovo bi trebao biti blagoslov za nas, ako postoje određene komplikacije koje vučemo još od julske eklipse. Crni Super Mesec će vam omogućiti da stvari dovedete u balans. Može vam pomoći da započnete projekte na kojima ćete uspešno raditi.

Zapamtite, ovo je možda vreme za nove prilike, mnoga vrata će se otvoriti u ovom periodu. Koristićete neke nove veštine u osvajanju svojih ciljeva.

Foto: Unsplash

Mnogi će verovatno biti emotivno osetljivi, možda ponovno neke rane zabole. U takvim trenucima najbolje bi bilo da sedite strpljivo, opustite dah, i dopustite svemiru da vas dotakne svojom moćnom energijom. Opustite se, jer dolazi vreme kada trebate ubrati plodove svog rada.

S obzirom da je sada vladavina Lava, normalno je da ćete imati liderske sposobnosti i odgovornost o tome kako živite sopstveni život. Dobro razmislite šta je to što vas čini srećnom osobom, pa se usmerite u tom smeru. Trebali bi ste doneti važne odluke, čak i ako su pogrešne, jer greške su stepenice do uspeha.

Foto: Tanjug

Vi ste ko ste, i duboko u svom srcu, ti to znaš. Nemojte se prestati boriti za sebe. Prestanite sumnjati u svoj sjaj i svoje iskustvo. I verujte u sve što mislite da je ispravno. Verujte u svoje instinkte, svoju sudbinu i u svoju intuiciju.

Sada je idealno vreme da poradite na svojim negativnim energijama. Budite lavovski hrabri i odgurnite od sebe svaku sumnju i neodlučnu energiju koju imate u duši i srcu i koja vas koči. Takođe, mnoge stvari trebate gurnuti iz mozga u srce. Kada se sve to akumulira u srcu, tada možete koristiti svoju duševnu energiju i urođenu dobrotu koju imate u sebi. Tada se misli pretvaraju u mudrost, ljubav, istin, prihvaćanja, itd.

Foto: Pixabay.com

Dakle, zapamtite ovaj Crni Super Mesec treba da iskoristite da sve što radite treba da radite sa punim poverenjem u sebe.

Dan iskoristite za detoks tela i uma. Idite na masažu, budite na vodenom danu i meditirajte.

#Mesec

'