AKTUELNO

Veče posvećeno pripadnicima jačeg pola uz nastavak akcione franšize "Paklene ulice - Hobs i Šo" biće održano u četvrtak 01. avgusta u 20 sati u Kombank Dvorani.

U Večeri za muškarce, na koju su naravno pozvane i dame, sve posetioce očekuju zabavni program pre projekcije, kao i brojni pokloni i vredne nagrade. Najsrećniji posetilac dobija automobil Toyota C-HR na ceo jedan vikend.

NAČIN ZA PRIJAVU:

Portal Pink.rs poklanja vam 3 puta po 2 karte.Svoje ime i prezime pošaljite na mejl:  informativaportal@gmail.com

O FILMU

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu PAKLENE ULICE - HOBS I ŠO.

Foto: Promo/Kombank Dvorana

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Foto: Promo/Kombank Dvorana

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Foto: Promo/Kombank Dvorana

Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu PAKLENE ULICE, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

Foto: Promo/Kombank Dvorana

Film će se na redovnom repertoaru naći od 01. avgusta, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs

#Film

#Kombank dvorana

#karte

'