AKTUELNO

Ostvarenje Juga Radivojevića premijerno će biti prikazano u Centru "Sava" 24. januara.

Nastavak najgledanije domaće ljubavne sage Zona Zamfirova drugi deo vraća se u bioskope širom Srbije nakon skoro 15 godina otkako je ekranizovano popularno delo Stevana Sremca.

Iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”, a priča govori o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja.

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, gde je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

Foto: Printscreen Youtube

Glumačku ekipu predvode Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, a osim njih uloge tumače Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Nela Mihailović...

Snimanje nastavka filma pod rediteljskom palicom Juga Radivojevića počelo je u maju 2013. godine, a po oceni reditelja, između ostalog govori o ljubavi i pažnji prema bližnjima, ističe vrline, a manje govori o manama ljudi.

Foto: Printscreen Youtube

Uloga čuvene Zone pripala je Brankici Sebastijanović. Ona je na konferenciji za novinare istakla da su joj posebno pomogle probe na kojima je savladala akcenat, a osvrnula se i na kasting posle kojeg je zadovoljna otišla kući.

Ona je istakla da joj je velika čast što tumači glavnu žensku ulogu, jer ih nema previše.

-Imala sam sreću da dobijem tu priliku, svesna sam odgovornosti, ali bolje se snađem kada se pred mene postavi veći izazov - rekla je Sebastijanović.

Njen suprug Mane, odnosno glumac Milan Vasić veruje da mu je ovo prekretnica u karijeri, jer je često igrao u komedijama, a sada ima priliku da pokaže da je kao glumac sazreo.

Pre premijere u Beogradu, film će biti pretpremijerno prikazan u gradovima u kojima se snimao, a osim u Srbiji, "Zona Zamfirova" biće prikazana u regionu i evropskim metropolama.

Č.N.

#Film

#Premijera

#Zona Zamfirova

'