AKTUELNO

Povodom premijere filma "Knedlica" 07. februara u 2oh u Kombank Dvorani biće održano "Veče za dame".

Sve posetioce očekuje crveni tepih i koktel dobrodošlice, kao i brojni pokloni.

Film "Knedilica" dolazi od rediteljke En Flečer i predstavlja svojevrstan spoj drame, komedije i mjuzikla u kome glavne uloge tumače sjajne Dženifer Aniston i Ejmi Mekdonald.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa Amerikanka.

Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali je šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada.

Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva je, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko „ne baš odgovarajućih“ kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka.

Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

#Kombank dvorana

'