AKTUELNO

Sajam zapošljavanja na opštini Čukarica biće organizovan u subotu, 17. novembra, a slobodna radna mesta predstaviće 300 firmi kojima je pozrebno više od 300 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacija.

Traže se medicinske sestre i tehničari, negovatelji, spremačice, zastupnici u osiguranju, šivači, kuvari, pomoćni radnici, konobari, ali i administratori, električari, programeri, arhitekate, bravari, inženjeri saobraćaja, pekarski pomoćnici...

Zvanično otvaranje čukaričkog Sajma zapošljavanja zakazano je za 10 sati, kada će se učesnicima, nezaposlenim sugrađanima i poslodavcima, obratiti predstavnici lokalne samouprave i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima i subvencijama NSZ za podsticanje zapošljavanja i samozapošljavanja, kao i o besplatnim obukama za sticanje dodatnih znanja i veština, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Sajam će biti unprostorijama Opštine od 9 do 14 sati a organizuju ga Gradska opština Čukarica i opštinska filijala Nacionalne službe zapošljavanja.

#Posao

#sajam

'