AKTUELNO

U Srbiji će danas u većem delu biti malo do umereno oblačno, suvo i toplo, samo u Timočkoj Krajini ujutro i pre podne oblačno sa sipećom kišom (rosuljom).

Najniža temperatura biće od 10 do 17, a najviša od 22 do 26 stepeni, a samo u Timočkoj Krajini hladnije, oko 18 stepeni, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

U Beogradu će biti malo do umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 15, najviša oko 24 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 10. novembra, u nedelju će biti malo do umereno oblačno i suvo, a od ponedeljka u većem delu pretežno sunčano. Samo u Timočkoj Krajini biće oblačno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom). U košavskom području sve do četvrtka naredne sedmice duvaće umeren i jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar.

Temperatura u postepenom padu, ali i dalje iznad prosečnih vrednosti za prvu polovinu novembra meseca - u nedelju i početkom naredne sedmice biće u intervalu od 18 do 23 stepena (osim Timočke Krajine gde će biti hladnije), a zatim u drugoj polovini nedelje od 13 do 18 stepena.

#Vremenska prognoza

'