AKTUELNO

Državni funkcioneri i političari čestitali su svim građanima srećnu Novu 2017. godinu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je građanima Srbije Novu godinu i predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Foto: Tanjug

- Uspeli smo da smanjimo količine droge i da uhapsimo veliki broj narkodilera koji truju našu decu. Zahvaljujući vašem ogromnom radu uspeli smo da se suprotstavimo izazovima koje nose migracije, da učinimo da naše granice budu bezbedne, ali i da postignemo da ulice Srbije budu sigurne, da se građani osećaju bezbedno i da žive u zemlji koja brine o njima - navodi se u čestitki ministra. To je veliki rezultat koji smo zajedno uspeli da postignemo u 2016. godini - poručio je Stefanović.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, poželeo je svim čitaocima portala Pink.rs i građanima srećne novogodišnje i božićne praznike rekavši da je njegova najveća želja da Beograd bude moderan evropski grad, uređen i "pametan", mesto koje privlači turiste iz celog sveta i ima veliki ugled u međunarodnoj javnosti, kao i da svi Beograđani budu srećni i da imaju udoban život u svom gradu.

- Zato svim vašim čitaocima uz dobro zdravlje, koje je najvažnije, mogu da poželim da se moja najveća želja ostvari - rekao je Mali.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin čestitao je svim građanima Novu godinu uz želje da naša zemlja bude hrabra kao što je uvek bila, bude vredna, svoja i samostalna, da vodi računa o sebi i da bude još bolje mesto za život.

Foto: Tanjug

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković poželela je građanima da 2017. bude ispunjena razumevanjem, uzajamnim poštovanjem, mirom i tolerancijom, te da je uverena da će se i u Novoj zajedno graditi bolja, snažnija i modernija Srbija.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović svim građanima poželeo da u 2017. godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti, da negujemo i poštujemo osnovna moralna načela, našu ljudskost i humanost, solidarnost i toleranciju.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas Novosađanima i svim građanima naše zemlje Novu godinu i poželeo im mnogo sreće i uspeha, kao i da nas u svemu što radimo vode humani ciljevi i da pre svega jedni drugima budemo dobri prijatelji.

Foto: Tanjug

Predsednik Gradskog odbora SNS u Zrenjaninu Goran Knežević čestitao je je svim sugrađanima predstojeće praznike i dodao da je 2016. bila izuzetno uspešna, ali i da je uveren da će naredna biti još bolja, što smatra da će rezultati na sledećim izborima potvrditi.

Foto: Tanjug

On je podsetio da je Srpska napredna stranka na nedavno održanim izborima ostvarila veliki uspeh o čemu najbolje svedoče rezultati lokalnih izbora na osnovu kojih je naša stranka obezbedila da sama vrši javne poslove.

-Naredna godina će takođe biti naporna, očekuju nas najmanje predsednički izbori za koje smo potpuno spremni. Dobro smo organizovani, imamo kompaktan tim i sasvim sam siguran da će rezultati biti odlični - poručio je Knežević.

Č.N.

#Nova godina

#Političar

#Praznici

#čestitka

'