AKTUELNO

Nestao je iz porodičnog doma 24. jula.

Mladić Nebojša Mladenović Šone (20) otišao je 24. jula iz svog porodičnog doma u niškom selu Donja Trnava i od tada mu se izgubio svaki trag. Međutim, nakon više od godinu dana on je danas pronađen!

- Još jedna uspešna potraga! Srećni smo što možemo da vas obavestimo da je Nebojša Mladenović koji je nestao u julu 2017. godine iz Donje Trnave kod Aleksinca, pronađen! Dokazali smo ponovo da je moć društvenih mreža ogromna, jer je Nebojša pronađen na osnovu slike sa interneta - napisali su na svom Tviteru predstavnici Registra nestalih lica Srbije.

Njegov otac Miodrag je prijavio sinovljev nestanak policiji prošle godine i nije imao nikakva saznanja o svom sinu.

- Tog dana je otišao u Policijsku upravu da bi podigao ličnu kartu i više ga nisam video. U policiji sam saznao je nije uzeo tog već dva dana kasnije. Prijavio sam njegov nestanak 27. jula ali nikakvih informacija o tome gde se nalazi i dalje nemam. Telefon mu je najpre bio nedostupan, a posle mesec dana je isključen - rekao je on tada.

Miodrag je tada objasnio da strahuje za sina jer je od detinjstva imao problema.

- Napustio je srednju školu, bavio se sezonskim poslovima, imao je običaj da ode od kuće ali nikada ovako dugo. Kada je ranije odlazio, bilo je to na desetak dana ali mi se javljao kada bih ga zvao telefonom. Imao je i neka sitnija krivična dela a u poslednje vreme je bio u dugovima. Pričao mi je da se zadužio petsto, pa i hiljadu evra ali mi nije govorio od koga je i zbog čega uzeo pare.Sve što sam imao, prodao sam da bi se razdužio. Moguće je da se negde sklonio od svojih poverilaca, ali strahujem da su mu oni možda naškodili - pričao je Miodrag kroz suze.

#Niš

#Potraga

'