AKTUELNO

Jutarnja temperatura oko 12 C, najviša dnevna oko 25 C.

U Srbiji će ujutru biti sveze, po kotlininama i visoravnima zapadne i jugozapadne Srbije kratkotrajna magla. Tokom dana iznad veceg dela zemlje pretezno suncano i toplije, samo na zapadu i jugozapadu zemlje umereno i potpuno oblacno, ponegde sa kišom ili lokalnim pljuskom.

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistocni, na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura u većini mesta od 3 do 8 C, u Timočkoj Krajini oko 0 C, a u košavskom podrucju od 12 do 15 C, najviša dnevna od 20 do 25 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 12 C, najviša dnevna oko 25 C.

Izgledi vremena za sedam dana - do 13. oktobra:

U nedelju promenljivo oblačno, u većini mesta suvo, ponegde sa kisom, moguć je i pljusak sa grmljavinom, uglavnom na zapadu i jugozapadu.

Vetar umeren i jak, na jugu Banata sa udarima olujne jacine, krajem dana u slabljenju. U ponedeljak pre podne se ocekuje promenljivo oblacno, mestimicno sa kisom, na jugu i sa pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne razvedravanje i prestanak padavina. Od utorka pa do kraja perioda pretezno suncano sa temperaturom oko ili malo iznad proseka.

#Prognoza

#Vreme

#Vremenska prognoza

'