AKTUELNO

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišli su danas radove na izgradnji Sentandrejskog bulevara u Novom Sadu, saglasivši se da je reč o veoma značajnom infrastrukturnom projektu koji je simbol dobre saradnje svih nivoa vlasti.

Foto: www.vojvodina.gov.rs

- Kada smo ujedinjeni možemo mnogo više. Radimo zajedno na mnogim projektima u AP Vojvodini, Sentandrejski bulevar je samo jedan od njih, radićemo i na izgradnji i uređenju novog mosta na Klisi - izjavio je Mirović.

- Ovo je poslednji ulazak u Novi Sad koji je u profilu jedne saobraćajnice, i kada se završe radovi, svi ulazi će biti bulevarskog tipa i to je privilegija koju nemaju ni drugi evropski gradovi, a Novi Sad će to imati - naveo je Mirović.

Foto: www.vojvodina.gov.rs

- Putevi Srbije su finansirali deo ovog projekta, a u protekle tri godine u rehabilitaciju putne infrastrukure na teritoriji AP Vojvodine uložili smo 9 milijardi dinara - izjavila je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da je reč o jednoj od najvećih investicija na teritoriji grada.

- Izgradnja bulevara će promeniti sliku novog Sada i poboljšati život svih građana - ocenio je Vučević.

#Vojvodina

#bulevar

#izgradnja

'