AKTUELNO

Dobra zabava je zagarantovana.

Novinarka portala Pink.rs posetila je Beogradski sajam, mesto za odličan provod i za mališane, kao i za odrasle.

Tradicionalna novogodišnja manifestacija svake godine okupi veliki broj posetilaca, a najbolja vest sa ovogodišnjeg vašara je što se ulaz ne plaća. Ovo je obradovalo najviše roditelje sa decom, koji su ranije morali da izdvoje veliku sumu samo za ulaznice.

Foto: Pink.rs

-Dolazim svake godine na vašar, uvek moram da spremim dosta novca za ulaznice za mene i dvoje dece, a zamislite još dok uračunam karte za vožnju na svemu što žele... Besplatan ulaz mi mnogo znači - kaže Jelena Đurić, majka dvoje dece iz Zemuna.

Foto: Pink.rs

Mišljenje ove Beograđanke dele mnogi, a posebno ako uzmemo u obzir da je ponuda, prema rečima naše novinarke, ove godine obogaćena.

Foto: Pink.rs

U dve hale Beogradskog sajma smeštene su vrteške za decu i odrasle. U hali za mališane tu su ringišpili (mali i veliki), automobilčići, aviončići koji se vrte u krug, vozić, ali i hokej, zabava na vodi, vazdušne puške koje ispaljuju sunđeraste loptice, stoni fudbal, dvorac za skakanje i razni automati na kojima se najmlađi mogu zabaviti.

Foto: Pink.rs

Cene:

Vrteška sa aviončićima - 100 dinara

Ringišpil - 100 dinara dve vožnje

Foto: Pink.rs

Vozić - 150 dinara

Foto: Pink.rs

Vožnja automobilima - 100 dinara mali

Vazdušna puška - 100 dinara jedan žeton

Foto: Pink.rs

Automati - 100 dinara dva žetona (dva su minimum koji morate uzeti)

Foto: Pink.rs

Lizalice - 100

Gumene bombone - 200 dinara 100 grama

Mališani se oduševljeno voze na vrteškama i ližu lizalice, dok se roditelji trude da mobilnim telefonom fotografišu svaki momenat.

Kada je u pitanju zabava za odrasle, tu su razni "dizači adrenalina". "Enterprise", "Speedy" i popularni "Čekić" privlače najviše pažnje posetilaca, ali retki su oni koji se ohrabre da se i provozaju. Uglavnom svi posmatraju, fotografišu i dive se hrabrima koji se voze, ali i vrište.

Foto: Pink.rs

Kada završe obilazak, poneko od njih sedne u improvizovanu kafanu gde se mogu poslužiti pljeskavicama, alkoholnim i bezalkoholnim pićem i tako se okrepiti.

Cene:

Enterprise - 200 dinara

Foto: Pink.rs

Speedy - 200

Kuća straha - 150

Foto: Pink.rs

Vožnja velikim automobilima - 150

Palačinka - 100 dinara

Pljeskavica - 150

Parking - 200 dinara

Foto: Pink.rs

-Čini mi se da su cene kao i prethodnih godina, jedina je razlika što se ne plaća ulaz, ali i to nam znači. Volim da dođem da se zabavljam ovde, ovo mi je pravi početak praznika i novogodišnje atmosfere - kaže Milan sa Karaburme.

Foto: Pink.rs

Novinarka portala spada u ljubitelje adrenalina pa se provozala i odlično zabavila. Topla preporuka je da posetite i vi Novogodišnji vašar i vratite se u detinjstvo, dobro se provedete i osetite duh praznika.

S.A.

#Cena

#Luna park

#Nova godina

#Vašar

#sajam

'