AKTUELNO

Danas se očekuje intenzivniji saobraćaj na putevima koji vode ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, a vozači treba da budu oprezni zbog mokrih i klizavih kolovoza koji se očekuju zbog najavljene kiše, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Nema zadržavanja ni na naplatnim stanicama.

Od danas u podne biće obustravljen saobraćaj na deonici puta Lučani - Guča, za sva vozila, zbog radova na lokalitetu Liska stena. Celokupan saobraćaj će biti preusmeren na puteve preko Markovice, Pakovraća i Graba. Radovi će se izvoditi do 15. novembra.

Danas u periodu od 7.00 do 17.00 radiće se na sanaciji kolovoza na delu Obilaznice oko Beograda, od petlje "Bubanj potok" do tunela "Straževica", u oba smera. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 27. jula naplatna stanica "Žednik" biće zatvorena u smeru ka Horgošu, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na autoputu E-75 u zoni petlje "Žednik". Alternativno isključenje sa auto-puta je naplatna stanica "Bačka Topola".

#AMSS

#Saobraćaj

#Stanje na putevima

'