AKTUELNO

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, što je i karakteristično za radni dan u nedelji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Izvode se radovi održavanja na deonici puta od petlje "Sava Centar" do petlje "T6-skretanje za Novi Sad", u smeru Beograd-Šid, a u toku radova, na tom delu puta, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Do 13. jula izvodiće se radovi na asfaltiranju dela puta Feketić – petlja Beška(leva strana), petlja "Sever". Zbog izvođenja radova u voznoj saobraćajnoj traci u dužini zone radova od jedan kilometar za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Danas u periodu od 07.00 do 17.00 časova, će se izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu Obilaznce oko Beograda, od petlje "Bubanj potok" do tunela "Straževica", u oba smera. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 27. jula naplatna stanica "Žednik" biće zatvorena u smeru ka Horgošu zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na autoputu E-75. Alternativno isključenje s autoputa je naplatna stanica "Bačka Topola".

#AMSS

#Stanje na putevima

'