AKTUELNO

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u sredu će ostati bez vode potrošači u pojedinim delovima opština Surčin i Grocka, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U opštini Surčin, u sredu od 08:00 do 20:00 sati, bez vode će ostati potrošači u naselju Ledine i ulicama Surčinskoj (između naselja Ledine i Vojvođanske ulice) i Vojvođanskoj (između Aerodromskog puta i Surčinske ulice).

Zbog radova u opštini Grocka, u sredu od 09:00 do 13:00 sati, bez vode će ostati potrošači u višim delovima ulica Beogradske i Petra Drapšina sa prilazima u naselju Vrčin-Tranšped. Potrošači u nižim delovima pomenutih ulica imaće umanjen pritisak.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, navodi se u saopštenju, a potrošači su pozvani da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

#Beograd

#Voda

'