AKTUELNO

Telo su pronašli lovci koji su krenuli u lov na fazane.

Telo zasad neidentifikovane žene starosti oko 50 godina pronađeno je juče oko 7.30 u šipražju kod Železnika nadomak Ibarske magistrale.

Prema rečima izvora, leš je zatečen s povredama po glavi i telu, spuštenih pantalona, pa se proverava da li je žena eventualno silovana, pa ubijena.

Foto: Pink.rs

Glava joj je bila razbijena, na telu su bile vidljive modrice, a oko njega razbacane novčanice u apoenima od po 10 i 20 dinara, kao i računi i papiri. Lovci šokirani prizorom odmah su pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći.

Kako navodi izvor blizak istrazi, telo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdili identitet, vreme i uzrok smrti.

- Kod nastradale žene nisu pronađena nikakva dokumenta, pa još nije poznato o kome je reč. Iz obližnjeg naselja niko ne može ni da nasluti i identitet žene, a koliko nam je poznato, zasad nije prijavljen nečiji nestanak – kaže izvor.

Zasad sve upućuje na to da je žena ubijena. Velika rana na glavi, kao i spuštene pantalone, sve to ukazuje na to da je žena najverovatnije umrla nasilnom smrću. Tek nakon obdukcije biće poznato da li je nastradala pre zločina imala seksualni odnos ili je eventualno silovana – navodi isti izvor.

Mesto na kojem je pronađeno telo je zabačeno i nepristupačno, pa se utvrđuje da li je žena tu napadnuta ili ju je počinilac doneo i bacio leš kako bi pokušao da prikrije zločin.

Žena je pronađena u šipražju, a policija sve radi kako bi rasvetlila slučaj.

S. M.

#Silovanje

#Telo

#Žena

'