AKTUELNO

U svečanoj sali Opštine Savski venac dodeljene su nagrade i priznanja za postignut izvanredan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja nosiocima Vukove diplome i đacima generacije sa teritorije opštine.

Predsednica Opštine Irena Vujović uručila je 9 tablet računara đacima generacije a za 36 vukovaca su osim zahvalnica obezbeđeni i poklon vaučeri za sportsku opremu u vrednosti od 5000 dinara.

Čestitajući vukovcima na postignutim izvanrednim rezultatima i uspehu, Vujović je istakla da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

-Vi ste ponos vaših roditelja ali svakako i naš, zato ćemo kao Opština nastaviti da podržavamo, stimulišemo i nagrađujemo najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja nastavili sa dobrim rezultatima. Ulaganjem u vas, mi ulažemo u budućnost – poručila je Vujović i dodala da će Opština nastaviti da organizuje pripremnu nastavu za polaganje male mature, kao i da će đacima završnih razreda osnovnih škola i ubuduće biti na raspolaganju sajam srednjih škola koji ima za cilj da im pomogne oko pravog izbora srednje škole.

Foto: Opština Savski Venac

-Opština Savski venac nastavlja da ulaže u obrazovne ustanove kako bismo našim đacima obezbedili što bolje uslove za školovanje- zaključila je Irena Vujović.

Prijemu su prisustvovali i članovi veća Vladimir Novaković i Miloš Vidović.

#Irena Vujović

#Opština Savski Venac

'