AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U Jutarnjem programu televizije Pink sa Deom i Sarapom, saznajte zbog čega je, uprkos zabrani, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, otišao u južnu srpsku pokrajinu.

Vaš doktor biće Jelena Pajkić, doktor opšte medicine u Domu zdravlja West Medic, koja će reći sve o osteoporozi i njenoj prevenciji.

Gost Jutarnjeg programa biće i doktor prirodne medicine, Alen Azarić, koji sa sobom dovodi i jednog svog pacijenta.

Šta sve pišu u štampanim medijima, komentarisaće Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije i Nikola Vrzić, novinar nedeljnika "Pečat"

Gosti Jutarnje programu će biti i članovi karate reprezentacije Srbije koji su na 17. Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore u sveukupnom plasmanu zauzeli drugo mesto i osvojili mnoštvo medalja.

Uživo u studiju sviraće Saša Krstić, prva truba Guče i tako najaviti trubački spektakl "Šampioni trube", koji će se održati 29. decembra u beogradskom Sava Centru - po prvi put truba sa juga nastupa u Beogradu.

U rubrici “Naša budućnost” gošće će biti male balerine baletskog studija "Piruet".

Ovog jutra, “Kroz Srbiju” vas vodimo u Prijepolje i poklanjamo vam knjige Vulkan i Prometej izdavaštva.

U rubrici “Muzičke note” gost će biti zvezda devedesetih, Baki B3, koji ima novi spot za numeru "Sve bi to ti".

Kao i uvek, sa terena stižu zanimljiva uključenja. Julija Bakić reći će kako izgleda život tokom zime na repetitorima u Srbiji, kako možemo da učestvujemo u humanitarnoj akciji za decu na Kosovu i Metohiji i šta se sve nudi na festivalu Hedonizma koji se održava ovog vikenda.

Ove subote tu su i članovi KUD Stevan Štrbac iz Vrčina i tamburaški bend “Naš Način”.

J. Stanković

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'