AKTUELNO

Manifestacija će trajati do 30. decembra.

Na Beogradskom sajmu danas će biti otvorena Dečja Nova godina, koja nudi brojne programe za najmlađe.

Planirano je 39 programa: 11 pozorišnih predstava za decu gradskih dečjih pozorišta, 18 muzičko-scenskih programa, od čega devet sa novogodišnjim predstavama, osam gala programa sa nastupima glumaca, voditelja, pevača, horova, orkestara i baleta, kao i dva ekskluzivna programa sa poznatim glumcima i pevačima, učesnicima festivala Dečje beogradsko proleće 2016.

Ove godine će u okviru Dečje Nove godine, osim pozorišnih predstava, biti organizovani i mužicko-scenski programi gde će deca imati priliku da se druže sa poznatim ličnostima.

Foto: Tanjug

Kako je najavljeno, osim Leontine, tu će biti Boda Ninković, Minja Subota, Peđolino, Bojana Stamenov, Nevena Božović, Sergej Ćetković, Jelena Tomašević.

Kako je najavio gradski menadžer Goran Vesić, svi program su potpuno besplatni.

- Dečja nova godina je postala tradicionalna u Beogradu, nezavisno od proslave Nove godine koju organizujemo na centralnom trgu. Mislim da je ovaj dvonedeljni program koji pravimo za decu nešto što je zaista dobro i čime se mi ponosimo jer je prošle godine više desetina hiljada dece prošlo kroz ovaj program i svi su bili oduševljeni - rekao je Vesić.

I. P.

#Nova godina

#Novogodišnji program

#deca

#sajam

'