AKTUELNO

Neko od jula, a neko već sledeće srede.

Čačani će već od sutra moći da spas od vrućina pronađu u gradskom bazenu, u sportskom centru "Mladost". Letnje vrućine naveli su ih da kupališnu sezonu otvore ranije nego svih prethodnih godina, a kako su temperature u Beogradu i više nego u gradu na Moravi, zapitali smo se kada će takvo osveženje moći da nađu i stanovnici prestonice.

SRC "Milan Gale Muškatirović" već će iduće srede (6.jun) ponuditi spas od vrućina u svoja tri bazena na otvorenom - i to potpuno besplatno za sve posetioce. Na dalje će za "dž" moći da se brčkaju samo školarci, ali samo sredom i uz pokazanu đačku knjižicu, dok popust očekuje vlasnike starogradske kartice.

Foto: Tanjug

Prvi put ove godine kod oni koji ne vole vrućine moći će da dođu i na noćno kupanje, petkom od 21 d0 23.30 sati. Ovaj program počeće krajem juna.

Za "Galetom" samo nekoliko dana kasni SC Olimp, gde će Zvezdarci moći da plivaju i sunčaju se od 10.juna.

Kako su tu rekli, cene ostaju iste kao i prošle godine: dnevno kupanje biće 300 dinara, noćno (21-24 h) 400, karta za decu do 7 godina 100 dinara, no tu su i prošlogodišnje povlastice i popusti.

SC Banjica i 11. april još uvek nisu odlučili kada će Voždovčanima i Novobeograđanima pružiti omiljeno letnje uživanje. Zimski bazeni rade, ali tačna "premijera" otvorenih još uvek se ne zna, mada će to verovatno biti sredinom juna.

Foto: Tanjug

U isto vreme počeće i sezona kupanja na Adi Ciganiliji, kada spasioci 16. juna počnu da nadgledaju talase beogradskog mora.

No na jednom mestu u Beogradu se i pored vrućina letnja zabava ne nazire. Ljubitelji zemunskog Lida peškire će prostreti tek za mesec dana, jer se ovo kupalište obično otvara poslednje - oko 1. jula.

#Bazen

#Kupanje

#More

#leto

'