AKTUELNO

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, dok se veći oprez savetuje nailaskom na deonice gde se izvode radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema podacima Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Do 30. maja u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na deonici puta Lebane-Negosavlje, a dok traju radovi voizla će se naizmenično propuštati.

Izvode se radovi na putu Novi Sad-Subotica, u Novom Sadu, na Klisanskom mostu. Za saobraćaj će biti zatvorena leva saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati desnom stranom mosta naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 31. avgusta izvodiće se radovi na periodičnom održavanju mostova preko Crnih Bara, deonica Jagodina-Ćuprija, na delu autoputa Beograd-Niš. Radovi će se izvoditi u smeru Beograd-Niš, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom smera Niš-Beograd.

Do 30. maja zvodiće se radovi na asfaltiranju srednje saobraćajne trake auto-puta, na delu puta u smeru Pirot- Beograd. Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorene srednja i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati krajnjom levom, preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi na izgradnji nadvožnjaka izvodiće se na delu autoputa Beograd â?? Novi Sad, u zoni naplatne stanice "Novi Sad Jug". U periodu do 30. juna za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru Beograd â?? Subotica, neposredno pre isključenja sa auto-puta ka naplatnoj stanici "Novi Sad Jug" a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom u smeru Subotica-Beograd, u dužini od 400 metara.

Do 8. juna izvodiće se radovi na deonici autoputa od graničnog prelaza Horgoš do petlje Subotica, u smeru Horgoš-Novi Sad. Saobraćaj će biti preusmeren sa preticajne na voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

#AMSS

#Put

'