AKTUELNO

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno četiri osobe među kojima i dvogodišnji dečak.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, udes se dogodio na uglu Vojislava Ilića i Mokroluške ulice u 21.57 i u njemu su lakše povrede zadobili dvogodišnji dečak, 32-godišnja žena i 36-godišnji muškarac. Oni su prevevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Na maloj obilaznici kod Kovilova takođe se dogodio udes kada je, navodno, vozilo sletelo sa puta pri čemu je povređen muškarac starosti oko 38 godina koji je odbio dalji transport i ybrinut na licu mesta.

Tokom noći su se za pomoć javljali pretežno astmatičari, ali i srčani bolesnici sa dekompenzacijom (popuštanje srčanog mišića).

Hitna pomoć je noćas zabeležila 83 intervencije od čega 26 na javnom mestu, a juče tokom dana 117 od čega 52 na javnom mestu i tri saobraćajne nezgode među kojima jedna sa teškim povredama.

Ta nezgoda se dogodila juče u 17.59 na putu od aerdroma ka isključenju za autoput Novi Sad, a žena starosti oko 38 godina je sa teškim telesnim povredama prevezena na reanimaciju Urgentnog centra.

#Hitna pomoć

#Intervencije

'