AKTUELNO

Nastavlja se period promenljivih vremenskih prilika i česte promene uslova u kojima se saobraćaj odvija - od onih povoljnijih, sa suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, do onih otežanih, u područjima koja su zahvaćena intezivnijim pljuskovima ili nevremenom, a koje meterolozi i za danas prognoziraju.

Zbog toga che vozačima i danas biti potrebna puna koncetracija u vožnjii, a iz AMSS posebnu opreznost savetuju na putevima na kojima je prisutna veća količina vode, jer pored mokrih kolovoza opasnost donose i sva oštećenja na putu koja su ispunjena vodom.

Intezitet saobračaja je uobiccajeno slabiji nedeljom prepodne, a njegovo pojačanje očekuje se u popodnevnim i prvim večernjim satima.

Danas posle podne i uveče lokalno se očekuju kratkotrjane vremenske nepogode u vidu intenzivnih pljuskova sa grmljavinom, jakim vetrom i pojavom grada.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP, zadržavanja su do 30 minuta.

#Saobraćaj

'