AKTUELNO

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je čestitku poručnici Neveni Jovanović iz Bataljona Vojne policije specijalne namene „Kobre" i potpukovniku Nenadu Milosavljeviću iz Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije povodom uspeha koji su postigli na 31. Beogradskom maratonu.

- Draga Nevena i Nenade, ponosan sam na vaš uspeh i rezultat koji ni ove godine nije izostao kada je reč o pripadnicima Vojske Srbije. Verujte da nisam iznenađen, jer sam od pripadnika Vojske Srbije navikao na istrajnost, upornost, hrabrost i spremnost na borbu i neodustajanje u svim situacijama - poručio je Vulin, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Kako kaže, jednako je ponosan i na sve ostale pripadnike MO i VS koji su se i ove godine u velikom broju odazvali sportskom izazovu i istrčali polumaraton ili maraton.

- Vama čestitam treće mesto u polumaratonu i maratonu u svoje i u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, želim vam da i dalje pobeđujete sve izazove koje pred vas donosi kako profesionalna karijera, tako i sportski i privatni život - navodi se u Vulinovoj čestitki.

#Aleksandar Vulin

#Maraton

#Ministarstvo odbrane

'