AKTUELNO

U Srbiji će ujutro biti slab mraz, a tokom dana malo toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vreme će bti pretežno sunčano i sneg će se topiti u nižim predelima.

Na jugu Srbije će biti oblačno, ali suvo vreme, dok će ujutro još ponegde padati slab sneg na istoku. Popodne se na jugozapadu, a od večeri i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje mestimično sa slabom kišom, na planinama sa snegom.

Jugoistočni vetar biće slab, u košavskom području umeren do jak, a na jugu Banata od popodneva sa olujnim udarima. Najniža temperatura biće od minus četiri do jedan, a najviša od šest do devet stepeni Celzijusa.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz, a potom pretežno sunčano vreme, malo toplije, uz otapanje snega. Jugoistočni vetar biće umeren do jak. Najniža temperatura biće oko minus jedan, a najviša oko devet stepeni. Od večeri naoblačenje, u toku noći i slaba kiša.

U Srbiji će u ponedeljak i utorak biti oblačno, mestimično sa slabom kišom. U sredu će biti suvo, a zatim do idućeg vikenda promenljivo oblačno, povremeno s kišom.

Biometeorološka prognoza

Očekuju se uobičajene tegobe većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima.

#Prognoza

'