AKTUELNO

Pogledajte prognozu za sutra po gradovima.

U Srbiji će prema prognozi u petak biti oblačno i veoma hladno sa snegom. Više padavina očekuje se tokom jutra i prepodneva, dok će posle podne sneg slabiti, a sa severa će krajem dana uslediti i prestanak padavina.

Duvaće slab do umeren vetar severnih pravaca, krajem dana u skretanju na jugozapadni i zapadni. Minimalna temperatura od -5 stepeni na jugu do 0 na severu, maksimalna dnevna od 0 na jugu, do 4 stepena na severu Srbije.

Foto: Tanjug

U Beogradu u petak oblačno i veoma hladno sa snegom. Više padavina očekuje se tokom jutra, dok bi uveče sneg prestao. Duvaće slab do umeren severnih pravaca, krajem dana u skretanju na jugozapadni i zapadni. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 2 stepena.

U Novom Sadu u petak temperatura od -4 do 0 stepeni. U naredna dva dana sneg će zabeleti i srpsku Atinu, dok u subotu u popodnevnim časovima postoji mogućnost za kratkotrajne pljuskove.

Foto: Tanjug

Kragujevac će sutra osvanuti pod snegom, koji već provejava. Maksimalna temperatura -5, dok će najniža biti - 8 stepeni.

U Nišu se za sutra predviđa temperatura od čak -12, dok će maksimalna dostići 3 stepena ispod nule. U subotu takođe snežne padavine i vejavica.

Tokom narednih dana u Prištini će biti temperatura ispod nule, sa najvišom od 2 stepena tokom dana. Očekuju se povremeni snežni naleti i vejavica.

Foto: Tanjug

U subotu u toku jutra u celoj zemlji biće veoma hladna sa mrazom, a u južnim i istočnim predelima sa slabim snegom. Tokom dana biće i dalje hladno, ali malo toplije u odnosu na prethodne dane, ali uglavnom suvo, tek ponegde sa sasvim slabim padavinama.

U nedelju nakon suvog i veoma hladnog jutra sa mrazem, tokom dana promenljivo oblačno i toplije, ali i dalje hladno.

#Prognoza

#Vreme

'