AKTUELNO

Nenad Radovanović, direktor Javnog komunalnog preduzeća Zvečan obišao je decu u Orahovcu i donirao im školski pribor, radne stolove, bicikle i druge brojne stvari koje su im potrebne za jedan normalan život, učenje i druženje.

Radovanović je ove godine organizovao dve akcije u školama. Prva je bila izražena kroz 'Likovnu koloniju' gde su deca kroz crteže oslikavala kako vide prirodu. Likovni konkurs bio je organizovan u svim osnovnim školama u Zvečanu.

Druga akcija bila je 'Đak prvak', gde su poželeli đacima srećan polazak u školu kada su im uručeni pokloni.

Kako je Radovanović istakao, sve to rade kako bi deci skrenuli misli sa svih onih teških trenutaka, jer kako kaže deca su 'naterana' da odrastaju pre vremena.

Tako je i ovoga puta bilo, kada je donirao deci školski pribor, radne stolove, bicikle i druge brojne stvari koje su im potrebne za jedan normalan život, učenje i druženje.

Treba napomenuti da je JKP Zvečan letos je uradio mnogo toga. Kao direktor, zadovoljan je radom zaposlenih u svom preduzeću jer su uspeli tokom ove godine da urede seoske puteve.

Radovanović je poznat kao neko ko brine o crkvama, deci, svetinjama, jednom rečju čovek koji je uvek tu kada je potrebno.

Video: Privatna arhiva

Autor: Jovana Nerić