AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Nacionalnog dnevnika u kome je govorio o svim važnim i aktuelnim temama za građane Srbije.

Međutim, pred sam kraj gostovanja, direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović prekinuo je program i iznenadio i samog predsednika.

Foto: TV Pink Printscreen

Mitrović je ušetao u studio držeći ružičastu tortu koja je bila poklon predsednika Srbije povodom 30 godina najgledanije televizije na ovim prostorima.

- Želim vam mnogo uspeha u narednom periodu - rekao je Vučić.

- Ovo je poklon koji je predsednik doneo televiziji Pink -rekao je Mitrović i pokazao tortu, a zatim i sam uručio predsedniku mali poklon u znak zahvalnosti za svu podršku.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je velika, staklena, vinska flaša koja je predsedniku izmamila osmeh.

- Ušli smo u nekakve zlatne godine, a juče sam najavio da će naredna decenija tek predstavljati "Golden age" - rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednik se osvrnuo i na otvaranje najmodernijeg teatra u Evropi, teatra "Odeon" koji je oduševio sve koji su imali priliku da ga posete i uživaju u premijeri mjuzikla "Lu" rađenog po scenariju upravo Željka Mitrovića.

- Drago mi je što će ljudi imati jednu novu lokaciju za sve te događaje. Iako se ne slažem sa sadržajem ove jedne predstave, uvek ću braniti njegovo pravo na slobodan umetnički izraz - rekao je Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, u okvru obeležavanja jubilarne 30. godišnjice rada Televizije Pink od početka meseca realizovano je 17. različitih događaja.

Proslava 30. rođendana Pinka počela je novom sezonom najgledanijeg rijalitija Elita, usledili su snimanje prve klape nove serije "Ljubav u tišini", kao i otvaranje teatra "Odeon" premijernim izvođenjem mjuzikla "Lu".

U okvru slavljeničkog meseca, firma PR-DC, koja se nalazi u okviru Pink Media Group predstavila je novi proizvod pod imenom IKA-ROCKET, a obeležen je i veliki uspeh najmoćnije i najbogatijeg servis za gledanje filmova Apollon koji danas broji 300.000 korisnika.

Takođe, sa radom je počela Narodna televizija, uspostavljena je i nova programska šema na Red televiziji, a uskoro sledi i početak nove sezone rijalitija Farma.

Autor: Iva Besarabić