AKTUELNO

Obojiti dečiji svet osmehom velika je želja OVE kompanije.

Kada gradite kuću, renovirate stan, ili se bavite održavanjem i ulepšavanjem vašeg životnog prostora, vi svakako birate najbolje proizvode za sebe. Ali, na našem tržištu postoje proizvodi koji ne samo da će zadovoljiti vašu potrebu za vrhunskim kvalitetom, već ćete njihovom kupovinom pomoći i deci iz socijalno ugroženih sredina da osete radost putovanja.

Već osmu godinu zaredom, kompanija JUB i brend JUPOL, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, izdvajaju deo sredstava od svake prodate kante JUPOL-a, kako bi omogućili deci iz socijalno ugroženih sredina nezaboravno letovanje i rehabilitaciju. Ova dugoročna saradnja odražava posvećenost kompanije ne samo kvalitetu proizvoda, već i pozitivnom uticaju na zajednicu, te i sama ambalaža podseća svakog kupca na njegov doprinos plemenitoj svrsi.

Od 25. jula do 3. avgusta, 23 mališana iz Beograda, boravilo je u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošićima. Ovaj letnji kamp nije bio samo prilika za odmor, već i za učenje i lični razvoj, te je dečije vreme bilo ispunjeno edukativnim i zabavnim aktivnostima poput radionica na kojima su usvajali veštine prve pomoći, učili osnove plivanja i razvijali svoje talente kroz kreativne aktivnosti. Deci je svaki trenutak bio pažljivo osmišljen kako bi dobili istinsku podršku i punu pažnju vaspitača i animatora, koji su im pružili ne samo stručno vođenje, već i puno ljubavi i brige, kao i priliku da istraže i razviju svoje potencijale.

Rukovođeni motom da svako dete zaslužuje radost, ljubav i sreću, kompanija JUB i brend JUPOL posvećeni su plemenitoj akciji da dečija srca ispune radošću.

„Biti deo dečije radosti i dati im razlog za osmeh i napredak, nešto je najlepše što jedna kompanija može da učini. Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa Crvenim krstom Srbije i na naš aktivni doprinos izgradnji lepšeg i radosnijeg društva. Briga, odgovornost i zajedništvo predstavljaju temeljne vrednosti naše kompanije, a u godini u kojoj slavimo 55 godina postojanja brenda JUPOL, nastavljamo da unapređujemo život dece iz socijalno ugroženih sredina i da osmehom bojimo dečiji svet,” izjavila je Jelena Zdravković, direktorka marketing kompanije JUB.

Rezultat je vidljiv u sreći i napretku dece koja su zahvaljujući ovoj pomoći dobila priliku za bolju budućnost.

Dugogodišnja posvećenost kompanije JUB društveno odgovornom poslovanju i brizi o zajednici u kojoj posluje najviše se ogleda kroz donacije usmerene deci iz socijalno ugroženih sredina. Zahvaljujući dugoročnom projektu i saradnji sa Crvenim krstom Srbije, kompanija je poslala preko 240 mališana na različite edukativno-kreativne radionice, kako u zemlji tako i u regionu. Ovaj projekt se prilagođavao i spoljašnjim okolnostima i ograničenjima, pa je tako u doba svetske pandemije, kompanija JUB izdvajala sredstva za podršku online nastavi kroz kupovinu računara i školske opreme.

Autor: Dubravka Bošković