AKTUELNO

Vrnjačka Banja, često nazvana srpskim Monte Karlom, svojom lepotom, luksuzom i sadržajima privlači turiste iz svih krajeva sveta.

Smeštena u srcu Srbije, ova banja nije samo destinacija za oporavak i lečenje, već i mesto gde se hedonizam susreće sa prirodnim bogatstvima.

Najlepši bazeni u zemlji i regionu

Ono što posebno izdvaja Vrnjačku Banju su njeni bazeni, koji su među najlepšima u zemlji i regionu. Sa preko 27 bazena, svako može pronaći idealno mesto za osveženje tokom vrelih letnjih dana. Bilo da tražite luksuzni bazen sa pogledom na planine, ili intimniji kutak za relaksaciju, Vrnjačka Banja ima nešto za svakoga.

Foto: TV Pink Printscreen

Uređeni ambijent

Uređeni ambijent Vrnjačke Banje čini je idealnim mestom za odmor koji će se dugo pamtiti. Parkovi, fontane, šetališta i uređeni prostori za rekreaciju omogućavaju posetiocima da uživaju u svakom trenutku provedenom u ovoj banji.

Mesto dostojno kraljeva

Nekadašnje utočište srpskih kraljeva, Vrnjačka Banja zadržala je svoj kraljevski šarm. Moderni hoteli, vrhunski restorani i wellness centri samo su deo ponude koja ovu banju čini idealnim mestom za sve one koji traže luksuz i odmor na visokom nivou.

Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović pozvao je sve građane Srbije da posete ovu lepoticu.

- Pozivam vas da se rashladite u ove vrele dane ovog leta u Vrnjačkoj Banji, mestu sa preko 27 bazena - napisao je Đurović na instagramu.

Ova izjava dodatno osvetljava popularnost i atraktivnost Vrnjačke Banje kao destinacije za letnji odmor.

Autor: Marija Radić