AKTUELNO

Nisu samo velike i male mature te koje nam svakog juna zaokupe pažnju originalnim dolascima i odevnim kombinacijama maturanta, jer nedavna priredba predškolaca u Kraljevu pokazala je kako najmanji znaju da nadmaše sve do sada viđeno.

Naime, u kraljevačkoj Osnovnoj školi "IV kraljevački bataljon" malene devojčice, predškolci, plesale su na završnoj priredbi sa svojim očevima na bini i svojim plesom oduševile i rasplakale kako sve prisutne u sali tako i čitavu Srbiju - jer se snimak brzo našao na društvenim mrežama.

Uz dobro poznatu pesmu "Ti si princeza", plešući sa svojim ćerkama, očevi iz Kraljeva pokazali su kako zapravo izgleda kada se deca tretiraju na pravi način - baš kao prave princeze.

Kako se može videti na snimku na Iks profilu "tenzijam", očevi su za ovu priliku izabrali bele košulje ili majice a posebnu pažnju privukla su dvojica očeva koji su kao sveštenici Srpske pravoslavne crkve došli u mantijama. Devojčice su bile belim haljinicama.

"Snimak koji me je rasplakao"

Zbog prelepog plesa i osmeha na licu koji su učesnici - i oni nešto stariji i oni najmlađi na bini imali, video je sa razlogom postao viralan na društvenim mrežama. A Srbi su mogli samo da pohvale ideju, ali i odluku očeva da ovako nešto s ponosom urade za svoje ćerke.

"Snimak koji me rasplakao", "Tate i ćerke, ima li šta lepše za videti?", "Predivno", "Bože, zašto se ovo niko nije setio kad smo mi bili mali", "Ništa lepše videla u životu nisam", glasili su samo neki od komentara ispod videa.

Autor: Snežana Milovanov