AKTUELNO

Koja je poslednja ludost koju ste uradili za devojku, dečka ili simpatiju a da ste ih oborili s nogu? Jedan momak (27) je odlučio da čak iz Nemačke u Bosnu i Hercegovini anonimno pošalje ogroman buket cveća svojoj simpatiji iz osnovne škole, duboko verujući da će ona znati od koga je.

Ovu zanimljivu priču podelila je majka 27-godišnjaka koja je na svom Iks profilu "Plavicuperak" sinovljevim primerom objasnila kako zapravo izgleda dobro poznata rečenica "ko hoće, nađe način".

"Sin, rodila majka, poslao devojci koja mu se sviđa još od četvrtog osnovne, ali bez ikakve poruke.

Kaže, ako ne provali od koga je, udaće se za drugog, a ja ću joj priznati kad budemo imali po 70 godina da je od mene. Pomolimo se da je devojka vidovita, ne vidim drugi način", napisala je majka.

"Baš je ispao šmeker"

Priča je oduševila čitav Balkan. Dok su se jedni pitali kako će devojka da pogodi od koga je cveće, drugi su se digli na noge i ponudili da malo "poguraju stvari".

"Bitno je da je ispao šmeker, bez poruke ko je poslao je još jača fora", "E blago njemu ako veruje u žensku intuiciji, ja sam dobila buket bez poruke i evo godinu dana glavu razbih nemam pojma od koga je", "Verujem da će saznati", "Ljudi, napišite mi kako se zove devojka, ne mogu ovu neizvesnost, naći ću je i objasniti od koga je", "Moja drugarica radi kod njenih u restoranu tako da ja imam način kako da joj se 'šapne', samo mi javite da li to hoćete", "Prelepo, zaslužio je da ga prepozna", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod objave.

Pretpostavila je da je on?

Pomno čekajući novi izveštaj o potencijalnoj vezi na daljinu, majka se posle par dana opet javila te potvrdila činjenicu da nikad ne treba sumnjati u žensku intuiciju.

"Javila se", napisala je ona, a onda podelila fotografiju SMS poruke sina i nje u kojoj joj je on objasnio da se devojka nakon dobijanja buketa javila, otkrivajući da je pretpostavila da je on u pitanju.

"Čekamo nastavak"

Ljudi širom regiona bili su oduševljeni epilogom priče, te su u komentarima mogli samo da jedno te isto pitanje da postave, a ono glasi:

"Prelepo. Šta dalje? Čekam nastavak".

Autor: